جزوه آزمایشات صنایع گوشت و شیلات
جزوه آزمایشات صنایع گوشت و شیلات با کد 0064 با فرمت pdf
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 41 |
حجم | 2269 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | |
دسته بندی | جزوه |
توضیحات کامل
فهرست مطالب:
رعایت نکات ایمنی در آزمایشگاه
روش تهیه انواع محلول های آزمایشگاهی
محلول استاندارد
نقطه هم ارزی و نقطه پایانی
استندارهای اولیه
محلول های استاندارد
گوشت و فرآورده های گوشتی
ویژیگی های سوسیس و کالباس معمولی
فرآورده های گوشتی نیمه آماده(سوسیس)
آماده سازی نمونه
گوشت تازه منجمد و عمل آمده
سوسیس و محصولات مشابه
کنسرو های گوشت
یادآوری
اندازه گیری رطوبت در سوسیس(روش ظرف سرباز)
طرز عمل
درصد رطوبت
اندازهگیری خاکستر در سوسیس
طرز عمل
یاد آوری
اندازه گیری So2 در سوسیس
اساس کار
لوازم و معرف ها
طرز عمل
محاسبه
اندازه گیری شیر خشک
اساس عمل
معرف
روش کار
محاسبه
یادآوری
اندازه گیری پروتئین در مواد غذایی
اندازه گیری پروتئین ها
روش کلدال
مرحله تقطیر سولفات آمونیوم
روش آزمایش
تعیین پروتئین به روش های گوشتی
ندازه گیری کلسیم در مواد غذایی(به روش حجمی)
روش آزمایش
اندازه گیری به روش ولهارد
محاسبات
اندازه گیری نمک طعام به روش mohr
اندازه گیری نمک طعام به روش غیر مستقیم ولهارد
تعیین درصد چربی به روش سوکسله
روش آزمون
اندازه گیری چربی به روش ژربر
محاسبه مقدار کل گوشت و گوشت بدون چربی در سوسیس
اندازه گیری نشاسته در محصولات گوشتی
اساس عمل
معرف
طرز عمل
درصد نشاسته
طیف سنجی جذب مرئی- فرابفش
قانون بیرلامبرت
قانون لامبرت
قانون بیر
دستگاه های جذب سنجی
محاسبه خطا در طیف سنجی جذبی
تعیین آهن به روش ارتوفنانترولین
روش آزمون تعیین مقدار نیتریت در گوشت و فرآورده گوشتی
روش آزمون
اندازه گیری رنگ
اندازه گیری پلی فسفات در سوسیس
اساس عمل
معرف ها
تهیه منحنی استاندارد
روش آزمون
اندازه گیری فسفر در سوسیس
اساس عمل
معرف
روش کار
اندازه گیری PH در گوشت و فرآورده های گوشتی
معرف
روش کار
اندازه گیری اسیدهای چرب آزاد چربی استخراج شده
معرف
روش کار
درصد اسید های چرب آزاد
اندازه گیری پراکسید چربی استخراج شده
معرف
روش کار
محاسبه
عدد پراکسید
تشخیص رنگ در سوسیس (روش شیمیایی)
روش کار
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود